Trendy firemního a manažerského vzdělávání
Rozvoj zamestnancov v praxi veľkých firiem v ČR. Vzdelávanie v malých firmách. Firemné vzdelávanie za európske peniaze. Trendy v manažérskom vzdelávaní, v čom a ako školiť manažérov, príklad z firemnej praxe. Rastúci význam štúdia MBA (Master of Business Administration). Najčastejšie úskalia manažérskeho vzdelávania. Interní lektori. Elektronické vzdelávanie nie je všeliekom. Ako nadchnúť účastníkov firemného vzdelávania. Čo je dôležité pri výuke cudzích jazykov.