Vklady stále dominují finančním aktívům
Rast finančných aktív domácností. Aktíva v nefinančnej podobe. Najväčšie úspory v podobe finančných aktív na jedného obyvateľa majú USA. Zmeny v štruktúre finančných aktív. Vplyv bohatstva na sklon k riziku. Faktory vplývajúce na rast bankových vkladov.