Elementárne funkcie, ich grafy a transformácie vo vyučovaní matematiky na strednej škole - Simonka, Zsolt, 1974-
Analýza a hodnotenie stredoškolskej učebnice matematiky z hľadiska metodológie kreslenia grafov elementárnych funkcií a ich transformácií, poukázať na vedomostné nedostatky študentov z grafov elementárnych funkcií reálnej premennej a naznačiť možné východiská zefektívnenia výučby tejto problematiky využitím IKT a vhodného didaktického softwéru.