Basel II-jistota v peřejích globálních financí?
Súbor regulačných opatrení známych ako Basel II. Kapitálová primeranosť v bankách. Nedostatky Basel I a vývoj konceptu Basel II. Piliere Basel II. Situácia v Českej republike.