Dva světy pod jednou střechou - Dohnálek, Tomáš
Využitie informačnej technológie v poisťovníctve. Množstvo produktov poisťovní a ich spracovávanie informačnou technológiou. Vývoj týchto dvoch rozdielnych odborov a zároveň ich súvislosti. Budúcnosť poisťovníctva.