Analýza vybraných determinantov rozhodovania finančných manažérov pri financovaní investičných projektov v SR - Farkašovská, Mária
Hodnotenie alternatív, ktoré sú finančným manažérom dostupné k financovaniu investičných projektov. Charakteristika determinantov ich rozhodovania o spôsobe financovania investičných projektov je realizovaná analýzou vybraných makroekonomických veličín popisujúcich stav a vývoj alokačného mechanizmu kapitálu a to finančného trhu v posledných rokoch. Popis relevantných externých faktorov ovplyvňujúcich proces rozhodovania o spôsobe financovania investičných projektov. Identifikácia základných faktorov, ktoré vyústili k súčasnej prevahe financovania investičných projektov v SR prostredníctvom bankového úveru.