Vytvorenie systému rozvoja manažérov - Poniščiaková, Oľga
Zabezpečiť, aby kľúčoví ľudia a špičkoví odborníci podnikov neodišli ku konkurencii alebo do podnikania je veľmi zložité. Je potrebné, aby sa podnik hlbšie zamyslel nad adaptáciou manažérov, ich tréningom a pracovným postupom. Vlastnosti dobrého vodcu. Vzdelávacie potreby manažmentu. Kvalitne pripravený manažér je schopný rozvíjať i ostatných pracovníkov firmy a vytvárať vhodné podmienky. Úloha vrcholového manažmentu. Vzdelávací program, používané vzdelávacie metódy. Teambuilding, mediatraining.