Co přináší e-business - Cempírková, Eva
Nové obchodné modely v elektronickom obchode: on-line shopy, e-katalógy, multi-site systémy, virtuálne aukcie a ďalšie. Nové komunikačné formy: fóra a komunity, avatore, virtuálne trhovisko. Charakteristika virtuálneho trhoviska. E-obchod a štandardný softvér.