Vstupujeme do století komodit? - Sklenář, Petr
Rast spotreby surovín ako napríklad zlato, ropa, kukurica, platina, striebro, sójové boby, etanol. Vyčerpateľnosť niektorých komodít. Záujem o investovanie do komodít. Vzťah inflácie a investovaní do energie. Zlato ako stabilná komodita.