Nadměrné přepravy - Crhák, David
Podmienky prepravy zvlášť ťažkých a rozmerných predmetov v cestnej nákladnej doprave. Subjekty vstupujúce do tohto procesu. Prípravná fáza. Doprava. Návrhy využívania niektorých metód v preprave nadmerného nákladu.