Obojstranne výhodná spolupráca - Sivák, Rudolf, 1955-
Dlhodobý zámer EU v Bratislave na obdobie 2007-2011 s výhľadom do roku 2015. Cieľom je zaradenie EU BA medzi univerzitné vysoké školy. Akreditácia študijných odborov. Študijný program poisťovníctvo.