Kurdská otázka v Turecku a na Blízkom Východe - Gurňák, Daniel
Problém Kurdov - jedna z najzávažnejších prekážok vstupu Turecka do EÚ. Kurdi v Turecku a v ostatných krajinách. Autonómny Kurdistan v Iraku. Politika Kurdov, bohatstvo prírodné.