Podnikateľská sféra a jej riziká
Poslanie asociácie poisťovní. Regulácia v EÚ. Posudzovanie zodpovednosti podnikateľov slovenskou legislatívou. Kapacita poistného trhu. Poistenie a podnikanie. Poistenie zodpovednosti. Ľudský faktor. Trendy.