Istanbul - metropola rozvoja Turecka - Križan, František
Istanbul, rovnako ako Turecko, leží na dvoch svetadieloch. Cestovný ruch v meste. Najvyhľadávanejšie miesta v Istanbule - pamiatky. Avšak v pobrežných regiónoch Turecka sa realizuje 70 percent turistického ruchu Turecka.