Kontrolný systém v hraničných oblastiach Slovenskej republiky - Kucharik, Dušan
Významné hraničné priechody v SR. Intenzita dopravy ako kritérium rozmiestnenia kontrolných stanovíšť. Rozmiestnenie kontrolných stanovíšť v hraničných oblastiach.