Manažérsky rozhodovací proces o vstupe firmy na zahraničný trh - Magdolenová, Jana
Rozhodovanie je činnosť, ktorá je súčasťou každodennej práce manažéra na všetkých úrovniach riadenia. V prípade rozhodovania o vstupe na zahraničný trh ide o proces pozostávajúci z niekoľkých etáp (podprocesov), pričom každá z týchto etáp je zároveň samostatným rozhodovacím procesom štrukturalizovaným podľa jednotlivých fáz. Možnosti postupu manažéra v týchto procesoch a popis priebehu konkrétnych fáz.