Nakupovanie bude hrou - Košťál, Daniel
Hlavní svetoví hráči v internetovom obchode zaznamenávajú medziročne až 40-percentné tempo rastu. Najzaujímavejšia situácia je v USA. Dynamický je aj trh vo Veľkej Británii. Na Slovensku začína byť zaujímavé hlavne C2C odvetvie internetového obchodu.