Plánování pro sebehodnocení - Nenadál, Jaroslav
Plánovanie hlavného priebehu sebahodnotenia. Druhy otázok využívajúcich pri sebahodnotení. Využitie dotazníkov. Metóda priameho rozhovoru. Ohniskové skupiny zamestnancov. Pozorovanie priamo na mieste. Analýza záznamov.