Společenská odpovědnost, ekologická ohleduplnost a trvale udržitelný rozvoj - Petříková, Růžena
Spoločenská zodpovednosť firiem (CSR). Vzťah firmy a okolia. Človek ako súčasť prírody. CSR a trvalo udržateľný rozvoj. Základné princípy udržateľného rozvoja. Ekologická ohľaduplnosť, teda ekologická výhoda.