Compliance v pojišťovnictví - Panský, Petr
História a charakteristika compliance. Zodpovednosť compliance officera v poisťovni. Úloha manažmentu v procese identifikácie a redukcie compliance rizík. Nezávislosť complience officera. Jeho úloha pri náprave zistených nedostatkov.