Rozhodovacie procesy v manažmente podnikov na Slovensku - Szabo, Ľuboslav
Charakteristika procesu manažérskeho rozhodovania v praxi manažérov slovenských podnikov na základe konfrontácie teoretických východísk a dotazníkového prieskumu. Identifikácia najčastejších chýb a omylov, ktorých sa manažéri dopúšťajú a odporúčania ako rozhodovacie procesy zefektívniť.