Logistický proces a toky zboží - Kuzmová, Mária
Logistický proces ako súčinnosť výrobných, dopravných a skladovacích procesov. Uzly a úseky v logistickom procese. Tovarové toky a nákladná doprava. Dopravný proces. Organizácia dopravných reťazcov. Štruktúra dopravného reťazca.