Unternehmensilliquidität - ursachen, vorbeugungsmassnahmen und lösungsansätze - Sivák, Rudolf, 1955-
Identifikácia jednotlivých foriem finančných problémov podnikateľského subjektu, vnútorné a vonkajšie príčiny, ktoré ich môžu vyvolať, ako aj možnosti ich prevencie. Formálne a neformálne, zákonom stanovené postupy riešenia finančných problémov.