Je oblast zdravotního pojištění atraktivní pro komerční pojišťovny? - Síkora, Tomáš
Produkty poisťovní ako ochrana proti riziku. Podiel súkromných výdajov na financovanie zdravotníctva. Poistné produkty súkromného zdravotného poistenia. Inštitucionálne zaistenie prevádzkovania súkromného zdravotného poistenia.