Hodnocení výsledků podnikového vzdělávání - Šafranová, Zora
Hodnotenie vzdelávania chápané ako porovnanie cieľov vzdelávania a výsledkov dosiahnutých vzdelávaním zamestnancov podniku. Proces vyhodnocovania vzdelávania ako pokus získať informácie (spätnú väzbu) o účinkoch určitého vzdelávacieho programu. Päťúrovňový model hodnotenia vzdelávania podľa Kirkpatricka a Phillipsa. Pre výpočet efektívnosti prostriedkov vynaložených na vzdelávanie zamestnancov sa používa ukazovateľ ROTI. Výpočet ROTI. Problémy hodnotenia výsledkov podnikového vzdelávania.