Koučování manažerů - Borghardt, L.
Dialóg s koučovaným manažérom ako najúčinnejší nástroj, ktorý smeruje k osobnému zlepšeniu a rastu. Riziko výberu kouča. Odhalenie schopností a vlôh a ich využitie v praxi. Príklady úspešného koučovania v praxi.