Rozhodující pro úspěch koučování není kouč - Náhlovský, Pavel
Koučovanie ako proces zmien, na realizácii ktorého sa podielaju dvaja rovnocenní partneri - kouč a koučovaný. Schopnosť využívať kouča k svojmu sebazdokonaleniu a osobnému rastu ako dôležitá manžérska kompetencia. Čo k tejto schopnosti patrí. Čo k tejto schopnosti nepatrí.