Current trends in higher education - Čaplánová, Anetta, 1967-
Definícia špecifického charakteru vysokoškolského vzdelávania z pohľadu ekonómie. Analýza situácie v systéme vysokoškolského vzdelávania na Slovensku a formulácia vhodných odporúčaní s cieľom reformovať ho tak, aby čo najlepšie prispieval k dynamickému rozvoju vedomostnej spoločnosti.