Komentár k zákonu o účtovníctve po novelizácii vykonanej zákonom č. 198/2007 Z.z. - Moravcová, Katarína
Účtovná závierka. Účtovné jednotky povinné zostaviť individuálnu účtovnú závierku podľa Medzinárodných štandardov finančného výkazníctva. Priebežná účtovná závierka. Overovanie účtovnej závierky audítorom. Výročná správa. Zverejňovanie údajov. Konsolidovaná účtovná závierka.