Osobenosti organizacii meždunarodnych marketingovych operaciji po licenzirovaniju - Sejfullaeva, Maisa E.
Licensing (obchodovanie s licenciami) ako jeden z najsledovanejších spôsobov účasti výrobcu v medzinárodnom marketingu. Uplatnenie a základné formy obchodovania s licenciami. Franchising ako jeden zo spôsobov licensingu.