Sociálne poistenie v Európskej únii Španielsko - Terek, Adrián
V súčasnom období španielsky sociálny systém upravuje všeobecný Zákon o sociálnom poistení, ktorý vstúpil do platnosti 1.9.1994. Osobný rozsah sociálneho poistenia. Odvody a sadzba poistného. Dávky sociálneho poistenia. Nemocenské dávky. Dávky v materstve a adopcii. Pracovná rehabilitácia. Pokračovanie článku v nasledujúcom čísle.