Ciele a finančné nástroje modernej politiky rozvoja malých a stredných podnikov Európskej únie - Fetisovová, Elena
Vymedzenie malých a stredných podnikov pre hospodársku politiku Európskej únie. Vývoj politiky rozvoja malých a stredných podnikov v Európskej únii. Ciele a opatrenia modernej politiky malých a stredných podnikov. Zlepšenie rastového potenciálu malých a stredných podnikov. Finančné nástroje politiky rozvoja malých a stredných podnikov EÚ. Nástroje Programu pre konkurencieschopnosť a inováciu pre malé a stredné podniky. Význam iniciatívy JEREMIE pre malé a stredné podniky SR.