Správa o činnosti Slovenskej republiky v komunitárnych programoch Európskej únie za rok 2006
Komunitárne programy (KP) sú programy ES zamerané na integráciu politík EÚ prostredníctvom implementácie projektov podporujúcich a rozširujúcich spoluprácu medzi jednotlivými členskými a kandidátskymi krajinami EÚ v dlhodobom časovom horizonte. Finančné zdroje určené na KP. Prehľad KP realizovaných v roku 2006 podľa jednotlivých ministerstiev.