Zdroje finančnej pomoci Európskej únie ako významný nástroj podpory rozvoja regiónov na Slovensku - Čiernik, Anton
Prioritné ciele financovania Regionálneho operačného programu (ROP). Porovnanie financovaných opatrení operačného programu ZI v rámci priority Lokálna infraštruktúra a financovanie oblastí ROP v SR. Štruktúra operačných programov NSRR SR v rokoch 2007-2013.