Je ekonomická pridaná hodnota pravým meradlom tvorby shareholder value? - Gallová, Jana
Podstata ekonomickej pridanej hodnoty. Charakteristika trhovej pridanej hodnoty. Vzájomný vzťah EVA a MVA. Vzťah medzi EVA a ostatnými ukazovateľmi výkonnosti. Situácia v SR a ČR.