Zákon č. 222/2004 Z.z. zo 6. apríla 2004 o dani z pridanej hodnoty ...
Zákon č. 222/2224 Z.z. o DPH v znení ďalších zákonov ... a zákona z 28. novembra 2007. Za novelizovaným zákonom nasleduje Dôvodová správa k tomuto zákonu