Zákon Národnej rady Slovenskej republiky č. 152/1994 Z.z. z 31. mája 1994 o sociálnom fonde ...
Zákon č. 152/1994 Z.z. o sociálnom fonde v znení ďalších zákonov ... a zákona z 27. novembra 2007. Za novelizovaným zákonom nasleduje Dôvodová správa k tomuto zákonu.