Vedomostná spoločnosť a úroveň vzdelávania na Slovensku z pohľadu SOPK - Vlčko, Ján
Charakteristika pojmov. Vytvorenie komplexných podmienok pre rozvoj znalostných podnikov. Skvalitnenie vzdelávania. Vytvorenie kvalitnej vedecko-výskumnej základne a IT štruktúry. Efektívne vzdelávanie verejnej správy.