Potreba novej vodnej paradigmy pre integrovaný manažment vodných zdrojov - Kováč, Martin
Podstata a potreba paradigmy. Formulácia novej vodnej paradigmy Dôsledky povodní. Aplikácia stratégie a novej vodnej paradigmy na národnej úrovni a na medzinárodnej úrovni.