Procesní řízení v organizaci - Kocourek, Zdeněk
Filozofia procesného riadenia. Zosúladenie troch úrovní riadenia organizácie. Úskalia pri zavedení procesného riadenia. Úloha top manažmentu. Kľúčová úloha vlastníka procesu. Dôležitosť motivácie k merateľným výsledkom procesov. Procesné riadenie a trvalé zvyšovanie výkonnosti organizácie.