Náklady na zmírňování změn klimatu - Burian, Jan
Inštitúcie zaoberajúce sa klimatickými zmenami. Klimatické modely a ich spoľahlivosť. Riešenie náhlych klimatických zmien. Nedostatočná spoľahlivosť modelov budúceho vývoja emisií, klímy. Ekonomické modely. Diskontná a úžitková funkcia ekonomického modelu klimatických zmien.