Moderní controlling - Štreit, Vladimír
Súčasný trend v kontrolingu. Kontroling ako systém moderného riadenia podniku orientovaný na budúcnosť s dôrazom na správnu tvorbu podnikových cieľov. Ciele efektívneho kontrolingu.