České zemědělství v procesu integrace - Baránková, Blanka
Vývoj poľnohospodárstva v Čechách. Prístupové jednania ČR s EÚ a koncepcia agrárnej politiky v období pred vstupom do EÚ. Vývoj vybraných ekonomických ukazovateľov českého poľnohospodárstva Zamestnanosť. Vývoj poľnohospodárskej produkcie a hospodárskeho výsledku v poľnohospodárstve. Vývoj cien poľnohospodárskych výrobcov. Vývoj celkových výdavkov na agrárnu politiku v ČR.