Nové technologické firmy založené univerzitou (úvaha o možnosti vzniku spin-off na TU v Liberci) - Rydvalová, Petra
Zmapovanie podmienok pre založenie firiem na báze nových technológií odštiepením od výskumných aktivít na TU v Liberci. Charakteristika spin-off. Technická univerzita v Liberci. Analýza vnútorného a vonkajšieho prostredia na pre vznik spin-off na TU v Liberci.