[Manažment a marketing služieb] - Szarková, Miroslava, 1951-
Recenzia na vysokoškolskú učebnicu Manažment a marketing služieb. Autorka v dvanástich kapitolách venuje pozornosť základným problémom, ktoré v oblasti rozvíjajúcich sa služieb v Slovenskej republike v kontexte vývojových tendencií globalizujúceho sa trhu Európskej únie vznikajú a nadobúdajú pozitívne, neutrálne alebo výrazne negatívne významy a vplyvy.