Meziregionální migrace obyvatelstva v České republice: role likviditních omezení - Horváth, Roman
Trh práce v Českej republike. Teória migrácie a empirické aplikácie na tranzitívne ekonomiky. Výsledky odhadov determinantov medziregionálnej mobility trhu práce v Českej republike.