Řízení logistiky v průmyslovém klastru - Šimon, Michal
Činnosti riešené v klastroch: primárne a podporné. Význam logistiky v priemyselnom klastri. Metodika výberu dodávateľov pre horizontálny a vertikálny klaster. Matematický model výberu dodávateľov pre klastre. Užívateľský pohľad popísaného modelu.