Energia a jej postavenie v hospodárstve Slovenska - Baláž, Peter
Postavenie energie v ekonomike Slovenskej republiky. Vývoj HDP a energetickej náročnosti v SR v rokoch 1993-2004. Štruktúra energetického trhu Slovenskej republiky. Preprava a predaj zemného plynu. Jadrová energia. Energetická politika Slovenskej republiky.