Maximálna a limitná hodnota durácie kupónovej obligácie - Šoltés, Vincent
Znalosť cenovej citlivosti. Durácia dlhopisu. Analýza durácie obligácie, ktorá sa predáva za menovitú alebo nad menovitú hodnotu, pod menovitú hodnotu. Základné fakty o durácii obligácie.