K teoretickému vymedzeniu podpory exportu - Csabay, Marek
Hlavné dôvody realizácie podpory exportu v Slovenskej republike. Vývoj podpory exportu. Etapy vzniku inštitúcií na podporu exportu. Národný systém podpory exportu. Teoretické vymedzenie podpory exportu. Pojem proexportná politika a jej nástroje.